Info

Kuvauksieni päätoimipaikka on Lahti ja sen lähikunnat. Sopimuksen mukaan matkustan myös muualle Suomeen kuvaamaan. Hinnat nähtävillä Info – valikon alasivulla.

Dokumentaarinen hääkuvaus

Häät ovat elämänne tärkeimpiä ja suurimpia tapahtumia. Jokaisella on omannäköisensä päivä, mutta kaikkia niitä yhdistää hieno tunnelma. Hääpäivä on täynnä upeita hetkiä, joten päivä on varmasti ikimuistoinen. Hääpäivän kulku on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöten kuukausien tai jopa vuosien ajan. Vaivaa on siis nähty paljon. Tämän takia on tärkeää saada hääpäivästä laadukkaat kuvat muistoksi. Sen työn minä teen kokemuksella ja ennen kaikkea sydämellä. Tallennan tärkeän päivänne dokumentaarisesti kuvaten.

  • Sovitaan tarpeisiinne sopiva kuvausaika. Esimerkiksi 6 tai 8 tuntia.

Hääpotretit

Kuvauspaikaksi käy mikä tahansa paikka ulkona, joten voitte vaikuttaa siihen myös itse. Luonto tai urbaani maisema. Jokin paikka, johon liittyy tärkeitä muistojanne tai kuvastaa sielunmaisemaanne. Sää ei juuri vaikuta kuvaamiseen, mutta sateen sattuessa kannattaa miettiä paikka, johon pääsisi suojaan. Sateenvarjo on oiva väline niin suojaksi kuin rekvisiitaksi. Harrastuksistanne voimme ammentaa lisää aiheita kuvausrekvisiitalle. Jos mahdollista, joku lähipiiristänne voisi avustaa kuvauksissa.

  • Kuvausaika 1 tunti
  • Kuvauspaikka asiakkaan tai kuvaajan valitsemana
  • Kuvausavustaja
  • Mahdollista rekvisiittaa

 

Keikoilla minulla on aina mukanani kaksi kameraa ja huolehdin kuvien varmuuskopioinnista jo kuvauksien aikana! Kuvaan ammattilaistason kalustolla.